Известие

Collapse
No announcement yet.

резервна гума ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• резервна гума ?

здравейте имам питане колеги ,сложих резервна гума тънката ясно ми е че скороста е до 80 км но не ми е ясно колко Км мога да измина с нея

Не смяташ да си правиш другата ли какво?
    С тая гума се кара колкото да закърпиш положението докато оправиш другата.
    156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Аха и се слага отзад
      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от Mladenov Покажи съобщение
        здравейте имам питане колеги ,сложих резервна гума тънката ясно ми е че скороста е до 80 км но не ми е ясно колко Км мога да измина с нея
        Ако си караш хаджипешовата, може да караш дълго, въпроса е колко искаш да рискуваш.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Mladenov Покажи съобщение
          Карай колкото ти душа иска. И си свиркай....
          Нали и в сервизите хляб трябва да ядат.Също и тези в магазините за авточасти
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Аз те съветвам да я махнеш възможно най-скоро. Миналата година спуках гума, сложих си патерицата... и след има няма 2км. като минах през една дупка (каквато иначе ежедневно си минавам с нормалните гуми) и се спука.. та така и не стигнах до гумаджия даже! Изключително крехки са явно.
            147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
            Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
            156 2.4 JTD - ex

Comment

Working...
            X